Czego szukasz
Pomysły na biznes

Polacy kochają słodkie, orzeźwiające smakołyki, a w sezonie po lubiane LodyBonano ustawiają się długie kolejki. Otwórz swoją własną lodziarnię i zarabiaj. Sprawdź ile masz możliwości współpracy. Nie czekaj do wiosny, zainteresuj się pomysłem już dzisiaj.

Zostań właścicielką lodziarni LodyBonano – słodki biznes, któremu trudno się oprzeć
  • Pomysł od: LodyBonano
  • Branża: gastronomiczna
  • Kwota inwestycji: 14 000 netto

LodyBonano to znana i lubiana marka. Firma ma 220 lodziarni w całym kraju. Marka LodyBonano oferuje 5 modeli franczyzy, korzystne warunki przyłączenia się do sieci i przejrzyste zasady współpracy.

Dlaczego warto?

  • Firma oferuje 5 modeli współpracy:
  1. Lodziarnia we własnym lub wynajętym lokalu o powierzchni od 10 do 25m2.
  2. Kącik lodowy pod marką LodyBonano w istniejącym już miejscu (sklepie, restauracji) z wykorzystaniem jak najmniejszej powierzchni lokalu.
  3. „Wyspa lodowa”, czyli całoroczny punkt sprzedaży lodów w galerii handlowej.
  4. „Bonano Holiday”, czyli sprzedaż lodów w miejscowościach turystycznych.
  5. „Lodobus”, czyli mobilny punkt sprzedaży lodów.
  • Rozpoznawalna marka i 220 punktów sprzedaży w całej Polsce
  • Pewny i sprawdzony biznes z największą w Polsce siecią franczyzową zajmującą się sprzedażą lodów
  • Świetny biznes w mniejszych miejscowościach
  • Szeroka oferta lodów i deserów
  • Brak opłaty licencyjnej za przystąpienie do sieci
  • Kompleksowe wsparcie na każdym etapie współpracy
  • Relatywnie niski koszt uruchomienia biznesu i szybki zwrot z inwestycji (po kilku miesiącach)
  • Możliwość dzierżawy maszyny do lodów
  • Wyłączność terytorialna

Jakie warunki należy spełnić?

Należy posiadać własny bądź wynajęty lokal, wynajętą powierzchnię w galerii lub pod lodobus.
Dzierżawa maszyny do lodów kosztuje tylko 2500 zł netto miesięcznie. Jeśli chcesz, możesz maszynę kupić na własność (już od 34000 zł netto).
Miesięczna opłata franczyzowa zależnie od wybranego modelu współpracy wynosi 400 zł albo 600 zł netto miesięcznie
Koszty adaptacji lokalu średnie to około 15-20 tysięcy zł.
Najczęściej właściciel lodziarni zatrudnia sprzedawców, a sam zarządza biznesem.

Dowiedz się więcej

Spodobał Ci się ten pomysł? W nowym sezonie chcesz prowadzić swój własny biznes? Zgłoś się do firmy i dowiedz się wszystkich szczegółów.
Na Twoje pytania odpowie Aneta Iwanicka – franczyza@lodybonano.pl, tel. 531 748 855.

Przeczytaj więcej o tym pomyśle na biznes tutaj.

LOGO LodyBonano 2015_600

Chcę otrzymywać inspiracje, pomysły i sugestie jak pracować i nie zwariować.
Newsletter wysyłamy raz na 2 tygodnie
Może Cię zainteresować także:
Uwaga. Strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za ich pomocą wykorzystywane są w celach statystycznych. Pozostając tu godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce. ×

Email marketing powered by FreshMail
 

Email marketing powered by FreshMail
 

Email marketing powered by FreshMail